Peter Brandt Ethereum’un Peşini Bırakmıyor: Önce 1.000 Sonra 650 Dolara!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Ethereum (ETH) yatırımcılarını tedirgin edecek 2 farklı fiyat hedefi verdi.

Kısa süre önce Ethereum’un 10 yıl içerisinde yok olacağını belirten Peter Brandt, 18 Aralık tarihli gönderisinde yine Ethereum’un üstüne gitti. Ethereum grafiğinde bir yükselen takoz formasyonunun oluştuğunu belirten analist, fiyatın önce 1.000 dolara ardından 650 dolara kadar düşeceğini öne sürdü.

Geçtiğimiz cuma günü Ethereum özelinde short (kısa) pozisyon açtığını belirten Brandt, stop emirlerini de girdiğini vurguladı. Yine de belirli bir formasyonun fiyat tahmini için yeterli olmayacağını dile getiren deneyimli isim, yatırımcıları alacakları işlemler konusunda temkinli olmaya davet etti:

Fiyat grafiklerindeki klasik grafik kalıpları kutsal ve değişmez değildir. Her zaman haklı çıkacakları gibi bir kaide yok. Ancak Ethereum’daki yükselen takoz senaryoya uyuyorsa hedef 1.000 dolar, ardından 650 dolar.

Cuma günü biraz Ethereum shortladım. Ayrıca stopta koydum.

Brandt’in kullandığı yükselen takoz formasyonu genel kanı itibariyle, söz konusu varlık fiyatının önce yükselen bir eğilim gösterip ardından kırılma noktasına ulaştıktan sonra düşüşe geçeceğini anlamına gelmektedir.

Analist kısa süre önce Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un kıyaslanamayacağını söylemişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Ethereum’un Peşini Bırakmıyor: Önce 1.000 Sonra 650 Dolara!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!