Solana ve Avalanche Sonrası Sıra Cardano’da: Ekosistem Tokenları Yükselişe Geçebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının gözde altcoin’i Cardano tabanlı tüm tokenların TVL’i bu hafta başında 440 milyon dolara ulaştı.

Cardano’nun (ADA) ekosisteminde yer alan tüm tokenların kilitli varlık değeri (TVL) Nisan ayındaki 330 milyon dolarlık zirveyi aşarak 440 milyon doların üzerine çıktı .

Geçtiğimiz hafta lending (borç verme) protokolü Indıgo ve on-chain borsa Minswap’in TVL’leri %50’nin üzerinde artış yaşayarak 100 milyon dolara ulaştı. Ayrıca stablecoin Djed (DJED) de geçtiğimiz hafta %45’in üzerinde bir arz artışına ulaştı.

Ekosistemin nispeten küçük protokolleri olan LendFi ve Spectrum Finance’in TVL’leri de %90 büyüdü. Öte yandan Cardano’nun ağ faaliyetlerinde yaşanan artış ile birlikte ADA fiyatı da büyük değer kazandı.

Son zamanlarda büyük ralli yaşayan Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi altcoinlerin ekosisteminde yer alan tokenlarda da benzer büyüme yaşanmıştı. Ekosistem içerisinde yer alan kripto paralar bu süreçte devasa değer artışları ile karşı karşıya gelmişti. Cardano ekosisteminde yaşanan söz konusu artış da akıllara ADA tabanlı tokenların büyük artışlar yaşayabileceğini getirdi.

Kasım ayında yaptığı alımlar ile bir trader Solana ekosisteminde 3 bin dolarını 350 bin dolar yapmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana ve Avalanche Sonrası Sıra Cardano’da: Ekosistem Tokenları Yükselişe Geçebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!