Pi Coin Yeni Duyuruyu Yaptı! Pi Coin Alternatifi Coinler Dikkat Çekiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pi Network’ün “PiFest” etkinliğinin ardından yaptığı duyuru kripto para piyasasındaki yatırımcıların dikkatlerini yeniden Pi Coin alternatifi projelerin üzerine çekti.

Bu hafta, Pi Network topluluğunun 155’ten fazla ülkeden öncülerin katıldığı başarılı PiFest etkinliğinin ardından Twitter’da önemli bir duyuru yayımlandı. Yerel işletme anketine 21 bin kişiden fazla katılım gerçekleştiği belirtildi. Öte yandan, ABD Patent ve Marka Tescil Ofisi (USPTO) Pi Network’ün “Pi “yi ticari marka olarak tescil ettirmek için yaptığı başvuruyu kabul etti.

USPTO’dan resmi bir marka tescili almak, herhangi bir kuruluş için büyük bir kilometre taşını temsil ediyor. Federal hükümetin “Pi “yi Pi Network’ün mal ve hizmetleriyle ilişkili meşru bir marka olarak gördüğünü gösteriyor.

Tüm bu Pi Coin gelişmeleri umut verici ancak, mainnet lansmanının bir yıl ertelenmiş olması ve açık ağ aşamasının başlangıç tarihi bilinmiyor. Elverişli kullanım için Pi mobil uygulaması önemli bir kullanıcı becerisi gerektiriyor. Gecikmelere isyan eden yatırımcılar da bunu endişe verici buluyor.

Bu sebeple Pi Coin alternatifi olan kripto projelerine yönelmeye başlandı. İki proje ise en çok öne çıkanlardan…

Bitcoin ETF Token Heyecanı: Sektörün Ağır Topları, SEC’in Bitcoin ETF Onayını Bekliyor

Yatırım devi BlackRock’ın fon yöneticileri, üç hafta içinde üçüncüsü olan Bitcoin ETF’sini görüşmek üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile tekrar bir araya geldi. Grayscale, Fidelity ve Franklin Templeton ile konuştuktan sonra Bitcoin ETF fikirlerini tartıştılar.

Birçok analist SEC’in 8-10 Ocak tarihleri arasında on ikiden fazla yeni Bitcoin ETF’sini onaylayabileceğine inanıyor. Bu zaman çizelgesi SEC’in Ark Invest’in talebine karar vermek için belirlediği son tarihle eşleşiyor.

Bu olayın gerçekleşmesi ise en çok Bitcoin ETF token satın alanların işine yarayacak gibi görünüyor.

Bitcoin ETF Token (BTCETF), yatırımcıların spot Bitcoin Yatırım Fonları (ETF’ler) üzerinde spekülasyon yapmasına olanak tanıyan yeni bir kripto para.

Fazlasıyla dikkat çeken Bitcoin ETF tokenin ön satışı 3,8 milyon dolardan fazla fon toplamayı başardı. Proje büyük kripto borsalarında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

BTCETF projesi, her biri token arzının yüzde 5’ini kalıcı olarak yakan beş hedefi içeriyor. Bunlar şu şekilde açıklanıyor:

Bitcoin ETF tokenin işlem hacminde 100 milyon dolara ulaşması,
İlk spot Bitcoin ETF’sinin SEC tarafından onaylanması,
İlk spot Bitcoin ETF’si halka açık alım satım için piyasaya sürülmesi,
Spot Bitcoin ETF’lerine yatırılan toplam tutarın 1 milyar dolara ulaşması,
Bitcoin’in fiyatının 100 bin dolara ulaşması.
Proje toplamda token arzının yüzde 25’i kadarını yakmayı planlıyor.

Bu hedefler yatırımcıları Bitcoin ETF token satın almaya yönlendiriyor. Token arzını aniden ve büyük ölçüde azaltarak, token değerini artıran bir piyasa şokunun yaratılması amaçlanıyor.

Önümüzdeki yılın başlarında potansiyel bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayının yarattığı heyecan, düzenlenmiş yatırım aracının piyasaya sürülmesinden faydalanmayı amaçlayan Bitcoin ETF (BTCETF) projesini teşvik ediyor. Bu yüzden Bitcoin ETF tokenini piyasaya sürülmeden önce satın alma şansı hızla azalıyor.

Bitcoin Minetrix: Bitcoin Madenciliği Bu Proje ile Halka Açılıyor

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) piyasadaki en umut verici kripto para ve ön satış faaliyeti benzersiz özelliklerine olan ilgiyi gösteriyor. Kullanıcılar BTC madenciliği yapmak için BTCMTX’i Ethereum’a yatırabiliyor. Çok sayıda yatırımcı bu projeyle yakından ilgileniyor.

Bir bulut madencilik platformu olan Bitcoin Minetrix, Bitcoin madenciliğini basitleştirmek ve giriş engellerini en aza indirmeyi hedefliyor. Tamamen merkeziyetsiz platform açıklık, güvenlik ve güvenilirliğe öncelik veriyor.

Yatırımcılar bu projeyle Bitcoin madencilik kredileri kazanabiliyor, erişilebilirliği artırabiliyor ve dolandırıcılık dahil bulut madenciliği endişelerini giderebiliyorlar.

Bu benzersiz özellik Bitcoin Minetrix token satın alımını hızlandırıp birçok yatırımcıyı ön satışa çekti. Geleneksel Bitcoin madenciliği çoğu insan için çok pahalıydı. Bu platform ve tokei, dünyanın önde gelen kripto madenciliğini yapmak isteyen herkesin bunu yapmasına olanak tanıyor.

Ekosisteme katılmak için BTCMTX tokenlerini satın almak ve stake etmek için MetaMask gibi Ethereum uyumlu bir cüzdana ihtiyaç duyuluyor. Proje güvenli, kullanıcı dostu bir kullanıcı arayüzü, düşük kurulum maliyetleri ve kolay katılım sağlıyor. Token satın alınıp, satın al ve stake et seçeneğine tıklanarak Bitcoin ödülleri almak mümkün.

Ek olarak, ileride iddialı ve kârlı girişimler var. Geçici strateji, başlangıçta borsa listelemelerini ve ardından multimedya tanıtımını getiriyor. Bundan sonra ekibin büyüyeceği, masaüstü ve mobil versiyonların oluşturulacağı söyleniyor. Planlar, büyümeyi hızlandırmak için bulut madenciliği liderleriyle ortaklıklar kurulmasını gerektiriyor

Bu yenilikçi ancak basit yaklaşım, Bitcoin madenciliğinin kitlelere demokratikleştirilmesine yardımcı oluyor. Herkes katılabiliyor ve pasif kripto geliri elde edebiliyor. Stake havuzu da yılda yüzde 115 getiri sunuyor.

Dolayısıyla, bu mekanizma sayesinde kripto meraklıları zaman içinde gelir elde etmek için iki yol oluşturabiliyor.

Bu çifte gelir potansiyeli ve projenin güçlü referansları, ön satışında 5,2 milyon dolardan fazla fon toplayan Bitcoin Minetrix’i 2024 Bitcoin yarılanması öncesinde cazip bir olasılık haline getiriyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pi Coin Yeni Duyuruyu Yaptı! Pi Coin Alternatifi Coinler Dikkat Çekiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!