Blockchain Association CEO’su Bitcoin ve Kripto Paraların Dönüşü İçin Tarih Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain Derneği CEO’su Kristin Smith, 2024 yılının kripto paralar için bir geri dönüş yılı olacağını ifade etti.

Kristin Smith 12 Aralık günü katıldığı bir Bloomberg yayınında, kripto paraların geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. ABD’li politikacıların ve kanun yapıcıların kripto paralara ve özellikle de kripto paraların arkasındaki teknolojiye ısınmaya başladığını belirten Smith, 2024 yılında büyük dönüşümler görüleceğini belirtti.

Yine de kongredeki herkesin kripto paraları desteklemediğini ve bunun gayet doğal bir durum olduğunu belirten CEO, 2024 yılında yaşanacak pozitif dönüşüm hakkında heyecanlı olduğunu vurguladı:

Düşünün seçime yaklaşıyoruz. Sanırım gidişat kesinlikle tersine dönecek, şu anda kongre’de kripto konusunda heyecanlanmayanların olmadığı anlamına gelmiyor ki bu konunun her iki tarafında da insanların olması doğaldır ancak giderek daha fazla düşünüyorum eğilim teknolojiden, topluluktan ve ekosistemden yanadır. Bu yüzden 2024’ün burada gerçekten bir tür dönüş olacağını düşünüyorum ve bu konuda çok heyecanlıyız.

Öte yandan kripto paralar özelindeki politikanın daha çok teknolojinin lehine geliştiğini düşünen Smith, önümüzdeki ABD başkanlık seçimlerinde kripto para tutumlarının önemli bir faktör olacağını söyledi:

Bahsettiğiniz gibi, kripto etrafındaki politikanın daha çok teknoloji lehine değiştiğini düşünüyorum. Daha dün gece New Hampshire’da bu konu hakkında tartışan başkan adaylarımız var ama aynı zamanda Cumhuriyetçilerin tartışmasında Swami ve Santos ile ilgili bir soruyla gündeme geldi. Ancak kongre adaylarının politika platformlarına kripto pozisyonlarını da eklediklerini görünce, bir sonraki seçimde bu teknolojiyi daha iyi anlayan daha fazla kongreye seçilmiş göreceğimizi düşünüyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Association CEO’su Bitcoin ve Kripto Paraların Dönüşü İçin Tarih Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!