BNB Chain Yeni Ağı İçin Beklenen Yol Haritasını Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB Chain birbirinden farklı güncellemelerle oldu “BNB Greenfield” isimli yol haritasını yayınladı.

Binance destekli BNB Chain 2 ay önce kullanıma açılan “BNB Greenfield”in yol haritasını paylaştı. Öncelikli olarak Web2’den Web3’e geçişlere ve entegrasyona bu yol haritası beraberinde yapay zekayı öne çıkartarak yenilenmiş bir deneyimin kapısını aralayacak.

Kullanıcı odaklı geliştirmelerin parçası olarak ağ üzerindeki anlık işlem hacmini ve hızını 5 kat daha artıracak bir yenilik gelecek. Bununla birlikte blokzinciri teknolojisinin küresel benimsenmesine katkı sağlamayı amaçlayan yol haritası, BNB ağını daha şeffaf ve yenilikçi bir yapıya büründürecek.

Yol haritasına göre ayrıca opBNB ve EVM uyumlu zincirlerle bağlantı kurmak için multi-chain bir platform aracılığıyla tamamen on-chain veya merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) için sağlam bir altyapı sağlanacak.

Yapılan açıklamada buu yol haritasının geliştiricilere ihtiyaç duyduğunu belirten BNB Chain ekibi, Greenfield’i geliştirenlerin çeşitli ödül programlarına da dahil edileceğini vurguladı:

Geliştiricileri BNB Greenfield’ı geliştirmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte Binance Labs ve CMC Labs ile iş birliği içinde En Değerli Üretici Programı’na (MVB) erişimin yanı sıra özel hibeler ve mentorluk için başvurmaya da hak kazanacakları için istek listesine bakmalarını teşvik ediyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain Yeni Ağı İçin Beklenen Yol Haritasını Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!