3 Milyarlık Altcoin Projesinde Airdrop Yolda: Token Dağıtımı İçin Tarih Verildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı blockchainler arasında işlem yapmaya olanak sağlayan blockchain LayerZero, airdrop yapacağını açıkladı.

Token çıkartıp çıkartmayacağı merakla beklenen blokzinciri projesi LayerZero, uzun süreli bekleyişin ardından kullanıcıları memnun eden bir açıklamada bulundu.

LayerZero 7 Aralık günü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, yerel bir token çıkarılacağını ve bunun airdrop yoluyla kullanıcılara dağıtılacağını belirtti. Açıklamada söz konusu airdrop işleminin 2024 yılının Haziran ayına kadar gerçekleştirileceği vurgulandı:

LayerZero ilk başlatılan değişmez kodda görülebileceği gibi, her zaman protokol içerisinde yerel bir token’a sahip olma yeteneği ile oluşturulmuştur. Son birkaç aydır topluluk tartışmasını ve bu konuda net bir iletişim eksikliği olduğunu duyduk. Artık kesin olarak bir LayerZero tokenının olacağını belirtiyoruz. Dağıtımını doğru yapmaya kararlıyız ve bunun 2024’ün ilk yarısında gerçekleşmesini bekliyoruz.

Proje söz konusu airdrop etkilniğine dair ekran görüntülerinin alınıp alınmadığına yer vermedi. Yani airdroptan hak kazanmak isteyen kullanıcılar halen daha LayerZero tabanlı projelerle etkileşime geçerek airdrop şansı yakalayabilirler.

Blokzinciri projesi nisan ayında yaptığı açıklamada, B serisi finansman turunda 3 milyar dolar değerlemeye ulaştığını ve 120 milyon dolar yatırım aldığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
3 Milyarlık Altcoin Projesinde Airdrop Yolda: Token Dağıtımı İçin Tarih Verildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!