Analize Göre Bitcoin’in Yeniden Rekor Kırıp Kırmayacağı Buna Bağlı Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

QCP Capital’ın analizine göre Bitcoin fiyatındaki yükseliş, tamamen spot borsa yatırım fonlarından (ETF) kaynaklanıyor.

Bitcoin ay başından beri %15; yılbaşından beri %260 değer kazandı, QCP Capital’ın analizinde, “Bu hareket bu sefer SEC’in 1 Aralık’ta, son cevap verme gününün 5 Ocak 2024’te olacağıyla ilgili yaptığı açıklamayla tetiklendi ve bu, potansiyel bir onay kararının ondan bir sonraki hafta alınabileceğini gösteriyor.” dendi.

QCP Capital, SEC’in yaptığı açıklamayla birlikte geçtiğimiz ay boyunca ABD’li yatırımcılar kadar aktif olmayan Asyalı yatırımcılar, yeniden harekete geçti.

Analize göre Bitcoin’in tüm zamanların rekoru olan 69.000 dolar seviyesini yeniden test edip etmeyeceği, ETF’lerin kurulduktan sonraki ilk birkaç hafta içerisinde ne kadar para akışı alacağına bağlı olacak.

“Maliyetlerin düşük, spreadlerin dar, marjinlerin ince olduğu bir ortamda, altın gibi benzer piyasalarda olduğu gibi, en çok alpha’yı üreten varlık sınıflarından birinin yapılandırılmış ürünler olmasını bekliyoruz.” diye yazıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analize Göre Bitcoin’in Yeniden Rekor Kırıp Kırmayacağı Buna Bağlı Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!