İflas Planı Onaylanan Celsius, Kripto Platformuna 16 Milyon Dolarlık Coin Gönderdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para kredi platformu Celsius, iflas planının onaylanmasının ardından borsalara coin göndermeye devam ediyor.

Blokchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Celsius, gece saatlerinde kripto para alım satım platformu FalconX’e 16,7 milyon dolar değerinde 7.500 Ethereum (ETH) gönderdi.

Celsius, Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulundu. Mahkemenin birkaç hafta önce onayladığı plan kapsamında şirket, NewCo adı altında bir kripto para madencilik ve staking şirketi olarak yapılanacak.

Şirketin bu geçiş sürecinde sermaye sağlayabilmek için borsalara gönderdiği kripto paraları sattığı varsayılıyor. Mahkeme, Celsius’un temmuz itibarıyla kripto para satmasına izin vermişti.

Celsius, iflas başvurusunda bulunduğu dönemde alacaklılarına yaklaşık 5 milyar dolar borçluydu. Yeniden yapılanma planında alacaklılara paralarının bir kısmının geri ödenmesi de yer alıyor.

Lookonchain verilerine göre Celsius, geçtiğimiz son 21 gün içerisinde Coinbase, FalconX ve OKX platformlarına 83 milyon dolarlık 37.260 ETH gönderdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Planı Onaylanan Celsius, Kripto Platformuna 16 Milyon Dolarlık Coin Gönderdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!