Binance Horizen (ZEN) Ağ Yükseltmesi Desteğini Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, resmi sayfasından yaptığı bir açıklama ile Horizen’in (ZEN) yaklaşan ağ yükseltmesine tam destek vereceğini duyurdu. Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, bu desteği ile kullanıcılarına güvenilir bir alım satım ortamı sunmayı hedefliyor.

Binance, Horizen’in ağ yükseltmesi için tam destek vereceğini açıkladı. Yükseltme işlemi, 1.466.716 blok yüksekliğinde, 6 Aralık 2023 tarihinde, saat 13:00’de gerçekleşmesi planlanıyor.

Bu ağ yükseltmesi sırasında, Binance, Horizen ağındaki ZEN tokenlarının para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya alacak. Askıya alma işlemi 6 Aralık 2023 saat 12:00’de başladı. Yani, bu süre zarfında kullanıcılar para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştiremeyecekler.

Ancak, Binance platformunda ZEN token alım satımı etkilenmeyecek ve kullanıcılar bu süre zarfında alım satım işlemlerine sorunsuz bir şekilde devam edebileceklerdir. Bu da kullanıcıların ticaret faaliyetlerini kesintiye uğratmadan işlem yapmalarını sağlayacak.

Binance, kullanıcılarına ağ yükseltmesiyle ilgili olarak tüm teknik gereksinimleri karşılayacaklarını garanti ediyor. Bu sayede kullanıcılar, Binance’in yükseltme sürecinin karmaşıklığını aşarak güvenli ve güvenilir bir alım satım ortamına sahip olabilecek.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Horizen (ZEN) Ağ Yükseltmesi Desteğini Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!