Binance Delist Edilen 12 Altcoin İçin Bildiri Yayınladı: Yeniden Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, delist edilen kripto paraların çekilmesi ve bazı tokenların USDT’ye dönüştürülmesi hakkında bildiri yayınladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance 4 Aralık tarihinde yaptığı paylaşımda, topluluk talebine karşılık vererek delist edilen 12 altcoin için para çekme işlemlerini yeniden başlatacağını duyurdu.

Binance, TSİ 5 Aralık 03.00 ile 25 Aralık 02.59 saatleri arasında delist edilen 12 kripto para için geri çekme işlemlerini tekrar başlatacak. Bu tarihten itibaren para çekme işlemleri desteklenmeyecek.

Binance söz konusu 12 kripto parayı; Aion (AION), Beam (BEAM), Bitcoin Diamond (BCD), GoChain (GO), Neblio (NEBL), Nebulas (NAS), Neutrino Token (NSBT), Nexus (NXS), Viacoin (VIA), Skycoin (SKY), Songbird (SGB) ve YOYOW (YOYO) olarak açıkladı.

Binance ayrıca BEAM, BCD, GO, NEBL, NAS, NSBT ve SGB altcoinleri için kullanıcıların varlıkları göz önünde bulundurularak çekilmemesi durumunda 26 Aralık tarihinde alınan ekran görüntüsüne göre otomatik olarak 25 Haziran 2024’e kadar USDT’ye dönüştürecek.

Binance ayrıca AION, NXS, VIA, SKY ve YOYO herhangi bir dönüşüm gerçekleştirmeyeceği bu altcoinlerin çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Delist Edilen 12 Altcoin İçin Bildiri Yayınladı: Yeniden Başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!