Balinalar 19 Ayın Zirvesindeki Ethereum İçin Atağa Geçti: Satışlar Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) balinaları ve kurumsal firmalar fiyatın 19 ayın zirvesine çıkmasını fırsat bilerek harekete geçti.

On-chain analiz hesabı Lookonchain Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda, balinaların ve kurumsal şirketlerin 19 ayın zirvesine ulaşan Ethereum özelindeki işlemlerine yer verdi.

Lookonchain ilk olarak Ethereum varlıklarının değeri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan piyasa yapıcı Wintermute’un birkaç gündür borsalara ETH aktardığına yer verdi.

Ayrıca alım-satım işlemlerinde genelde başarılı olan bir balinanın ise gün içerisinde 6,35 milyon dolar değerinde 2.859 Ethereum’un tamamını 2.230 dolardan sattığı ve bu işlemden 457 bin dolar kar elde ettiği belirtildi.

Söz konusu balina, geçtiğimiz yıl 25 kere Ethereum işlemi yaparken bunların 20 tanesini kar ile kapattı ve toplamda 3 milyon dolardan fazla para kazandı.

Son olarak smartestmoney.eth isimli bir cüzdan adresinin merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Aave’ye (AAVE) 2,7 milyon USDT borcunu geri ödeyerek 23,9 milyon dolarlık Ethereum’u çektiği ortaya çıktı. Lookonchain, balinanın satış yapmaya hazırlandığını düşünüyor.

Öte yandan platform, Ethereum fiyatı zirve yapmadan önce bir balinanın Spark protokolü üzerinde long’da olduğunu ortaya çıkardı.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, son 24 saatte %4,4 yükseliş yaşayarak yazım esnasında 2.259 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar 19 Ayın Zirvesindeki Ethereum İçin Atağa Geçti: Satışlar Başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!