Dev Varlık Yöneticileri Bitcoin Longluyor: Açık Pozisyon Tüm Zamanların Zirvesinde!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chicago Ticaret Borsası’nda (CME) Bitcoin (BTC) üzerindeki açık faiz seviyesi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kurumsal ve bireysel yatırımcıların Bitcoin yükselişine olan inancı tepe yaptı. CME tarafından sunulan verilere göre Bitcoin üzerindeki açık faiz oranı rekor seviyeye yükseldi. Ekim ayı sonunda 1,04 milyar dolardan 1,98 milyar dolara ulaştı.

Bitcoin Kasım 2021’de 68.000 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, o dönemde varlık yöneticilerinin elinde bulunan CME Bitcoin uzun vadeli açık pozisyonları yalnızca 1,67 milyar seviyesindeydi.

Bitcoin long pozisyonlarına yönelik artan ilgi yatırımcıların kripto para piyasasının yükselişine olan inancı şeklinde yorumlandı. Bununla birlikte hedge fonlarına yönelik ilgide arttı. Fakat hedge fonlarına yönelik talep tüm zamanların yüksek seviyesini henüz göremedi.

Güncel verilere göre hedge fonlarında 680 milyon dolarlık açık pozisyon bulunuyor. Bu rakam tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 960 milyon doların altında kaldı.

Dev Varlık Yöneticileri Bitcoin Longluyor: Açık Pozisyon Tüm Zamanların Zirvesinde! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Varlık Yöneticileri Bitcoin Longluyor: Açık Pozisyon Tüm Zamanların Zirvesinde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!