Coinbase CEO’su Base Ağı İçin Token Çıkarıp Çıkarmayacaklarını Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li popüler kripto para borsası Coinbase, katman-2 (L2) blokzinciri Base için yerel token çıkartmayı düşünmüyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong Decrypt’e verdiği bir röportajda Base ağı için şimdilik bir token çıkartma planlarının olmadığını dile getirdi. Yine de bir token projesini tamamen göz ardı etmediklerini ve gelecekte böyle bir şeyim mümkün olabileceğini belirtti.

Armstrong ağ üzerindeki işlemlerin 1 saniyede ve 1 cent maliyetle gerçekleşebilmesi için işlemleri katman-2 de sürdürmeye devam edeceklerini ifade ederken bu durumun token planları için şimdilik uyumlu olmadığını vurguladı:

Base için herhangi bir token çıkarmayı planlamıyoruz. Bence bir token gelecekte bir noktada uygulanabilir olabilir. Bu tamamen göz ardı ettiğimiz bir şey değil. ir sent ve bir saniyenin altındaki performans hedeflerine ulaşmak için işlemlerin muhtemelen %99’unun katman-2’de gerçekleşmesini sağlamamız gerekiyor. Base’i bir Coinbase ürünü yapmak değil, çok daha geniş bir hizmete dönüştürmek istiyoruz. Bunu kripto topluluğunun geri kalanıyla birlikte çalışabilir bir şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Yaklaşık 500 milyon dolar değerinde kilitli varlık bulunan Base ağının token çıkartmasına yönelik topluluk talebi ilk günden beri yüksekti. Özellikle ağ üzerinde işlem yapan erken dönem katılımcıları, olası bir tokenın airdrop olarak verileceğini düşünüyordu.

Coinbase’in Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal geçtiğimiz eylül ayında yaptığı bir açıklamada Base için bir token çıkarmayı düşündüklerine yer vermişti. Bu söylemler topluluğu heyecanlandırmıştı fakat CEO tarafından yapılan son açıklamaya göre görünen o ki yakın zamanda herhangi bir token gelişmesi gelmeyecek.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase CEO’su Base Ağı İçin Token Çıkarıp Çıkarmayacaklarını Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!