50 Milyar Doları Yöneten İsim, NFT Alanından Zarar Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiger Global Management’ın fonuna yatırım yapanlar, eylül ayının sonu itibarıyla kağıt üstünde %18’lik bir zarar yaşadı.

Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre Tiger Global, nitelikli fikri tapu (NFT) koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’daki hisselerinin değerini %69 düşürdü. Yine NFT kategorisindeki pazar yeri OpenSea’daki hisselerinin değerinde ise %94’lük bir düşüşe gitti.

Tiger Global, OpenSea’nin Ocak 2022’de düzenlediği 300 milyon dolarlık C Serisi yatırım turunda yatırım yapmıştı. Nansen verilerine göre OpenSea’daki haftalık satış hacmi, bu yatırımdan sonra 1 milyar doların üstüne kadar çıktı ancak günümüzde 23 milyon dolara kadar gerilemiş durumda.

Yaklaşık 13 milyar dolar değerindeki Private Investment Partners 15 fonu, yapay zeka tabanlı Superhuman’ın ve arama motoru platformu DuckDuckGo’nun değerinde ise sırasıyla %45’lik ve %72’lik kesinti yaptı.

Yaklaşık 50 milyar dolarlık varlığı yöneten Tiger Global, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Bu ayın başında Coatue Management’ın da OpenSea için yaptığı dahili değerlendirmeyi %90 oranında düşürdüğü aktarılmıştı.

Bankacılık devi JPMorgan, bu hafta yayımladığı analiz raporunda DeFi ve NFT alanlarında görülen hareketliliğin iyi bir işaret olduğunu ancak henüz “heyecanlanılmaması” gerektiğini belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
50 Milyar Doları Yöneten İsim, NFT Alanından Zarar Etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!