3AC Kurucu Ortağı Su Zhu, OX Fiyatını Yükseltti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para dünyası, son zamanlarda çalkantılı bir dönemden geçti. Bu dönemde iflas eden ve soruşturmaların odak noktası haline gelen Three Arrows Capital (3AC), büyük bir çöküş yaşayan Luna’nın ardından gündeme geldi. 3AC’nin kurucu ortağı Su Zhu, hapis cezasıyla yargılandı ve 3AC’nin kripto piyasasına zarar verdiği iddia edildi.

Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen, 3AC’nin kurucu ortakları yeni bir kripto projesi olan Open Exchange Token (OX) adını duyurdu. Projeyi tanıtan Su Zhu, Eylül ayında tutuklandı ve büyük bir yankı uyandırdı. Ancak aylar sonra Zhu’nun yaptığı bir hamle, OX’in fiyatını yüzde 50 artırdı.

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Su Zhu, 29 Eylül’de 3AC davası nedeniyle tutuklandı. Tutuklandığı günden bu yana sessizliğini koruyan Zhu, sonunda bir tweet paylaştı. Basit bir “gm (good morning)” mesajıyla attığı tweet, OX’in fiyatında yüzde 50’lik bir artışa neden oldu.

Su Zhu’nun cezasını tamamladığı ve artık kripto piyasasına odaklanacağı düşüncesi, OX’in fiyatının yükselmesine zemin hazırladı. 1 Aralık’ta yine basit bir “gm” mesajıyla paylaşım yapan Zhu, projeye sansasyonel bir ilgi uyandırdı.

CoinMarketCap verilerine göre, OX fiyatı 0,0145 dolardan 0,0215 dolara yükseldi. Ayrıca son 24 saatte OX’in hacmi yüzde 175 arttı ve piyasa değeri 50 milyon dolara ulaştı.

Batık bir kripto hedge fonunun kurucularının yeni kripto parası olan OX, garip bir şekilde “fear of missing out” (FOMO) yaşattı. Kripto yatırımcıları, sektörde daha önce yaşanan olumsuzlukları umursamadan sadece kazanç elde etme arzusuyla hareket ediyor.

Ox

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Su Zhu’nun tutuklanmasından sonra OX fiyatının yükselmesi, piyasada büyük bir etki yarattı. Kripto para yatırımcıları, Zhu’nun gelecekteki projelerini ve hamlelerini heyecanla bekliyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
3AC Kurucu Ortağı Su Zhu, OX Fiyatını Yükseltti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!