BitMEX Kurucusu, Bitcoin’de (BTC) Yükseliş Bekliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu ve milyarder olan Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) fiyatıyla ilgili beklentilerini paylaştı.

Hayes, makroekonomik verileri yakından takip eden bir isim olarak, ABD’deki dolar likiditesinin yükselişine dikkat çekerek, Bitcoin fiyatının olumlu etkileneceğini belirtti.

Getting my feet did and observing how Bad Gurl Yellen is busy pumping financial assets. Don’t get distracted, $ liquidity is increasing and $BTC will go up as well. This is the chart of net RRP and TGA balance changes. pic.twitter.com/l2US0FzlAX

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) November 25, 2023

Arthur Hayes’in Twitter hesabından paylaştığı grafiklere göre, dolar likidite endeksi haziran ortasında negatif bir trend gösterirken, günümüzde 600 puanın üzerine çıkmış durumda. Bu süre zarfında piyasa değeri en büyük kripto para olan Bitcoin ise %41 oranında değer kazanmıştır. Hayes’e göre, dolar likiditesinin artması Bitcoin’e olan erişimi kolaylaştıracak ve fiyatını olumlu yönde etkileyecek.

“ABD Hazine Bakanı Yellen’ın finansal varlıklar için yaptığı hamleleri takip ediyorum. Kafanız karışmasın, dolar likiditesi artıyor ve Bitcoin yükselişe geçecek.”

Arthur Hayes’in ABD Hazine Bakanı Janet Yellen için kullandığı “kötü kız” ifadesi oldukça dikkat çekici oldu. Janet Yellen, kripto paralar hakkında verdiği ihtiyatlı demeçlerle tanınan bir isimdir ve sektörün ülke çapında düzenlenmesini talep etmektedir. Özellikle ABD’de faaliyet gösteren kripto para borsalarının kurallara uyması gerektiğini sık sık dile getiren Yellen, sektörün güvenilirliğini artırmayı amaçlamaktadır.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BitMEX Kurucusu, Bitcoin’de (BTC) Yükseliş Bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!