Changpeng Zhao’nun X hesabı kısıtlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya platformu X, eski Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun hesabını “X kurallarını potansiyel olarak ihlal etmiş olabileceği” gerekçesiyle herhangi bir açıklama yapılmaksızın kısıtlandı.

X kullanıcıları, CZ’nin hesabını, geçici olarak kısıtlandığına dair ibareye onay verdikten sonra görüntüleyebildi. CZ, ABD yetkilileriyle yapılan bir anlaşmanın parçası olarak 21 Kasım’da Binance CEO’luğundan istifa etti ve kendisine yöneltilen bazı suçlamaları kabul etti. 

CZ’nin profil ismini “CZ Binance”ten “CZ BNB”ye çevirmesi sebebiyle X’in otomatik olarak böyle bir önlem aldığı öne sürüldü. CZ şunları söyledi:

“X’in bot tespit algoritmasının biraz çalışmaya ihtiyacı var. [Elon Musk] kötü niyetli botları tespit edemiyor ve yanlışlıkla gerçek insanları hedef alıyor.”

Kaynak: X

Sosyal medya platformunun aktif bir kullanıcısı olarak tanınan CZ’nin, Binance CEO’luğundan ayrıldıktan sonra paylaşımlara son verip vermeyeceği belirsiz durumda. Kripto borsasının yöneticisi Richard Teng, liderlik rolünü üstlense de CZ’ye kıyasla oldukça az bir takipçi kitlesine sahip. 

I want to get even more connected with the #Binance community on .

Who should I follow?

— Richard Teng (@_RichardTeng) November 23, 2023

ABD Adalet Bakanlığı, 21 Kasım’da Binance ile 4,3 milyar dolarlık bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. Ek olarak açılan davanın bir parçası olarak CZ’nin 150 milyon dolar ödemesini talep etti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Changpeng Zhao’nun X hesabı kısıtlandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!