Cardano kurucusu, CZ ile ilgili konuştu ‘Bir devrin sonu’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, 22 Kasım’da yayımladığı bir YouTube videosunda, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun görevinden ayrılışına ilişkin konuştu. Bu olayın “bir devrin sonu” anlamına geldiğini söyleyen Hoskinson, girişimcileri önümüzdeki dönem için uyardı.

The End of an Era https://t.co/d3AcHWu66C

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) November 22, 2023

Hoskinson, CZ’nin kripto para sektöründe hızlı hareket etmeyi, büyümeyi ve inovasyonu örnekleyen önemli bir girişimci olduğunu söyledi. Hoskinson, kriptonun ilk dönemlerinde trader’ların BTC satın almak için PayPal aracılığıyla para gönderdiğini söyledi. Ona göre bu dönem, sektördeki ilk yenilik dalgasını temsil ediyordu. CZ ve Binance, 2017 yılında ikinci dalgaya katılarak, sektörün Leviathan’ı haline geldi. 

Hoskinson, dünyanın değiştiğini ve girişimcilerin merkezi sistemler kullanırken aynı zamanda regülasyonlara uymayarak başarılı olamayacakları konusunda uyardı. Bunun sebebi, “ABD’nin temelde silah haline getirilmiş ve mali rejime sahip olmasıdır”. 

Hoskinson, dünyanın çok kutuplu bir hale büründüğünü ve bu sebeple birçok ülkenin ABD liderliğindeki bu sistemi reddettiğini dile getirdi. Ona göre bu, kripto paraların ortada kalmasını sağladı. Bu durumdan Binance kötü bir şekilde etkilendi.

Cardano kurucusu, ABD hükümetinin kripto sektörünü düzenleme çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Bununla birlikte girişimcilerin özgürlüğü teşvik ederken regülatörlerin endişelerini de giderebilecek güce sahip olduğunu iddia etti. 

ABD Adalet Bakanlığı, 21 Kasım’da CZ ve Binance’in ABD Banka Gizlilik Yasası’nı ihlal etme suçlamalarıyla ilgili bir savunma anlaşması üzerinde anlaştıklarını duyurdu. CZ, aynı gün, Binance CEO’luğundan ayrıldığını açıkladı. 

Hoskinson videosunda, CZ’den “bir arkadaş” ve “iyi bir adam” olarak söz etti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano kurucusu, CZ ile ilgili konuştu ‘Bir devrin sonu’
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!