Binance’de CEO Değişikliği ile Fırsatçılara Gün Doğdu: Meme Coinlerde 390x Artış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO değişikliğini fırsat bilen kripto para yatırımcıları, bazı altcoinlerde %39.000 yükselişleri tetikledi.

ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) ve Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao (CZ) arasında yapılan uzlaşma sonucunda CZ görevinden istifa etmişti. Borsanın Bölgesel Piyasalar Başkanı Richard Teng yeni CEO olunca yatırımcılar bu durumu fırsat bilerek piyasaya “Teng” isimli onlarca altcoin piyasaya sürdü.

Dextool tarafından sunulan verilere göre benzer isimdeki altcoinler ani bir talep patlaması yaşayınca %39.000’e varan yükselişler görüldü. Özellikle merkeziyetsiz borsalar (DEX) Pancakeswap (CAKE) ve Uniswap (UNI) üzerinde oluşturulan TENG altcoinleri ilginin merkezinde yer aldı.

Pancakeswap üzerinde listeli TENG isimli bir proje 0,0000160 dolar seviyesinden 0,00136 dolara çok kısa sürede yükselerek %8.400 yükselişe ev sahipliği yaptı. TENG yazım esnasında 0,000962 dolardan alıcı buluyor.

Bir diğer TENG Uniswap üzerinde dün hayata geçirildi ve saat içerisinde %39.370 yükseliş yaşayan proje 0,0000003287 dolar bandından 0,0001297 dolara kadar yükseldi. Bu TENG ise yazım esnasında 0,00002943 dolardan işlem görüyor.

Bunlar gibi bir dizi TENG daha %100-%300 civarında yükselişlere ev sahipliği yapmış olsa da ilk piyasaya sürülenler her zamanki gibi en çok yükselişin ve ilginin merkezinde yer alanlar oldu.

Bu projelerin hiçbirinin “audit” onayı bulunmuyor ve likidite açısından çok zayıf olduğu görülüyor.

Binance’de CEO Değişikliği ile Fırsatçılara Gün Doğdu: Meme Coinlerde 390x Artış! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’de CEO Değişikliği ile Fırsatçılara Gün Doğdu: Meme Coinlerde 390x Artış!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!