Binance Stres Testinden Geçiyor: 24 Saatte 1 Milyar Dolara Yaklaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de yaşanan son gelişmeler borsadan yüz milyonlarca dolarlık varlık çıkışı yaşanmasına yol açtı. 

Binance ve ABD tarafından TSİ dün gece saatlerinde gelen açıklamalar kripto para piyasasının gündeminde yer aldı.

Eski Binance CEO‘su Changpeng Zhao (CZ), ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) tarafından 4 milyar dolarlık uzlaşma kapsamında sunulan suçlamaları ve milyonlarca dolar ceza ödemeyi kabul etti. Anlaşmanın bir parçası olarak CZ, CEO’luk görevinden istifa etti ve yerine Richard Teng geldi.

Tüm bu gelişmelerin ortasında on-chain analiz platformu DefiLlama verilerine göre Binance’de devasa varlık çıkışları oldu. Binance, 24 saat içerisinde net 943 milyon dolarlık varlık çıkışına tanıklık ederken en yakın rakibi OKX’e 150 milyon dolar, Bybit’e ise 43 milyon dolarlık varlık aktı.

Binance mevcut durumda hala açık ara lider ve 67,5 milyar dolarlık kripto paraya ev sahipliği yapıyor. Söz konusu durumda Binance’in lider olmasına karşın büyük varlık çıkışı yaşanması yatırımcıların borsadan uzaklaştığı yönünde yorumlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Stres Testinden Geçiyor: 24 Saatte 1 Milyar Dolara Yaklaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!