Kraken de Mi ABD ile Anlaşacak: Binance Gibi 5.000 Bitcoin Taşıdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li popüler kripto para borsası Kraken, tıpkı Binance gibi bir cüzdandan başka bir cüzdana 5.000 Bitcoin (BTC) taşıdı. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından TSİ dün gece saatlerinde dava açılan Kraken, ABD Adalet Bakanlığı’nın (DOJ) yaptırım eylemlerini açıklamasına saatler kala dikkat çeken bir transfer gerçekleştirdi.

Borsa, bir cüzdanından kendine ait başka bir adrese 5.000 Bitcoin transfer etti. Söz konusu transferin bu yaptırım kararlarıyla ilgili olabileceği ve borsanın akşam yaşanabilecek volatilite için hazırlık yaptığı düşünülüyor.

Binance de günler önce benzer transfer yapmıştı

DOJ’un Binance’e teklif sunarak borsa hakkındaki suçlamaların ve davaların düşürülmesi için 4 milyar dolardan fazla para talep etmesinden yaklaşık 10 gün önce Binance’in TRON (TRX) ağındaki “Binance-Cold 2” adlı soğuk cüzdanından “Binance 3” adlı cüzdanına 3,9 milyar Tether (USDT) aktardığı ortaya çıktı.

Her ne kadar Bloomberg, Reuters ve Forbes’da çıkan haberlerde yaptırım kararının DOJ’un Binance’e yönelik suçlamaları ve davaları düşürmek için borsa ile yapılan anlaşma ile alakalı olduğu belirtilse de dün dava açılan Kraken’in de açıklamalara konu olabileceği tahmin ediliyor.

Transferin ardından Kraken’in de aynı Binance gibi ABD ile anlaşacağı öngörülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kraken de Mi ABD ile Anlaşacak: Binance Gibi 5.000 Bitcoin Taşıdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!