Yatırım Şirketi Tokenizasyon İçin Avalanche’ı Seçti: Kriptoda Temettü İmkanı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel finans ve kripto para sektörü arasındaki yatırım seçeneklerini genişletmeyi amaçlayan Republic, yeni ürünü için Avalanche (AVAX) blokzincirini tercih etti.

Republic, yeni dijital varlığı Republic Note’u başlatmak için Avalanche blokzincirini seçti. R/Note olarak adlandırılan varlık kripto para endüstrisi ile geleneksel varlıklar arasında bir köprü sağlayacak. Avalacnhe blokzincirini kullanan tokenize edilmiş bu varlık sayesinde yatırımcılar menkul kıymet yatırımlarında büyük avantaj yakalayacak.

Bir “menkul kıymet” token’ı olarak nitelendirilen R/Note’un fonu önümüzdeki birkaç ay içerisinde listelenecek ve yeni kripto para trendi RWA (Gerçek Dünya Varlıkları) olarak kayıtlara geçecek. Söz konusu varlık 750’den fazla “özel varlığa” yatırım yapılan bir portföy aracılığıyla yatırımcılarına temettü kazandıracak.

Ön satış aracılığıyla yatırımcılara sunulan R/Note henüz ana ağda piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen büyük ilgi topladı. Republic’in başkanı Andrew Durgee tarafından yapılan açıklamaya göre halka açık ön satışta 0,36 dolar fiyattan 30 milyon dolar değerinde R/Note satıldı. Republic Note’un toplam arzı 800 milyon olarak kayıtlara geçti.

Andrew Durgee Avalanche ağını ölçeklenebilirlik kabiliyetleri, alt ağ opsiyonları ve öne çıkan hızı yüzünden tercih ettiklerini belirtti. Avalanche blokzincirinin RWA’lar için en uygun altyapıyı sağladığını vurgulayan başkan, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Avalanche ile Republic Note, küresel bir yatırımcı kitlesine ulaşmak ve ölçeklendirmek için ihtiyaç duyduğu temeli elde ediyor. Normal bir formda size doğrudan ek menkul kıymet göndermem neredeyse imkansız. Ancak tokenize edilmiş bir formda bunu size hemen gönderebilirim. Bunun için Avalanche blokzinciri en iyi tercih oldu.

Geçen hafta Avalanche ve MAS tarafından gelen açıklamalarından alınan bilgilere göre Project Guardian kapsamında bankacılık sektöründen JPMorgan’ın ağı kullandığını açıklaması ve Citi ile yapılan ortaklık AVAX fiyatında büyük bir yükselişi başlatmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Şirketi Tokenizasyon İçin Avalanche’ı Seçti: Kriptoda Temettü İmkanı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!