Analistler Uyardı: Bu Hafta Bitcoin İçin Yoğun Geçecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta yaşanacak birkaç gelişme, kripto para piyasasını harekete geçirebilir.

Bu hafta, Arjantin’deki seçimin de etkisiyle 37.000 dolar seviyesini geçen Bitcoin için yoğun geçecek.

Finansal hizmet şirketi eToro’nun piyasa analisti Simon Peters, “ABD Federal Rezervi, yarın en son yaptığı toplantının tutanaklarını paylaşacak ve bu genelde piyasayı hareket ettirebiliyor.” dedi.

Peters, “Bu tutanaklar, merkez bankasının nasıl düşündüğüne dair daha derin bir fikir veriyor. Enflasyonun yavaşlamasıyla birlikte yatırımcılar, faiz oranlarının pik yaptığına dair teyit görmek istiyor.” yorumunu yaptı.

FxPro analisti Alex Kuptsikevich, faiz oranları düşmeden önce piyasalarda bir düzeltme olabileceğini düşünüyor:

“Fed genelde oranları düşürme döngüsüne ancak piyasada kayda değer bir düzeltme olduktan sonra başlar. 2024’ün ilk yarısında yapılacak bir kesintiyi ancak hisse piyasasında yaşanacak bir türbülans tetikler.”

Çip devi Nvidia, salı günü çeyreklik faaliyet raporunu açıklayacak. Peters, yapay zeka sektörünün dev tedarikçisinin yapacağı açıklamanın da kripto para piyasasını etkileyebileceğini söyledi.

Kuptsikevich’e göre piyasalarda genel olarak bir düşüş yaşanması, “Bitcoin’in başka bir boğa döngüsüne girmeden önce 30.000 doların altına inebileceği” anlamına gelebilir.

Peters, bunlara ek olarak ABD’deki piyasaların perşembe günü kapanacağını ve Black Friday’in bu cuma gününe denk geldiğini hatırlattı. Peters, haftanın ilerleyen günlerinde piyasadaki likiditenin azalabileceği konusunda uyardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Uyardı: Bu Hafta Bitcoin İçin Yoğun Geçecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!