Bitcoin BRC-20 Tokenları ile Ethereum’u Ezdi Geçti: 2020’den Bu Yana Bir İlk!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BRC-20 furyasına ilgi her geçen gün artarken Bitcoin (BTC) ağında yıllardır yaşanmayan bir olay gerçekleşti.

Bitcoin Ordinals (BRC-20) furyasının çığ gibi büyümesi Bitcoin ağındaki işlem ücretlerini uzun zamandır görülmemiş bir seviyeye çıkardı. Cryptofee adlı site tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin ağındaki günlük işlem ücreti 16 Kasım tarihinde 11,63 milyon dolara ulaşarak 2020 Kasım ortasından bu yana ilk kez Ethereum’u (ETH) geride bıraktı.

Bitcoin ağında 16 Kasım günü harcanan 11,63 milyon dolarlık işlem ücretine kıyasla aynı gün Ethereum ağında sadece 8,44 milyon dolarlık işlem ücreti ödendi. Bu veriler Bitcoin ağındaki ilginin Ethereum ağındaki ilginin önüne geçtiğini ortaya koydu.

Ayrıca Bitcoin işlem ücretlerindeki bu artış son olarak 10 Mayıs 2023 tarihinde görülmüştü. Yine o zamanlar Bitcoin Ordinals furyası ilk defa gerçek anlamıyla ilgi görmeye başlamış ve hatta Binance gibi borsalarda Bitcoin ağında yaşanan yoğunluk sonucunda kısa süreli aksaklıklar görülmüştü.

Bitcoin ağındaki işlem ücreti o dönemde yaşanan yoğun ilgiyle birlikte 8 Mayıs günü aniden 17,41 milyon dolar seviyesine fırlamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin BRC-20 Tokenları ile Ethereum’u Ezdi Geçti: 2020’den Bu Yana Bir İlk!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!