Avrupalı Varlık Yöneticisi, Rakibinin Kripto ETF Birimini Alma Hakkını Elde Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere merkezli kripto varlık yöneticisi CoinShares, kripto varlık yöneticisi Valkyrie Investments’ın kripto para ETF birimini satın almak için özel bir opsiyon elde etti.

CoinShares, Valkyrie’nin kripto para borsa yatırım fonu (ETF) birimini satın almak için önemli bir opsiyon şansı kazandı. Şirket tarafından 17 Kasım tarihinde yapılan açıklamaya göre henüz bir satın alma gerçekleşmedi fakat CoinShares eğer satın almaya karar verirse Valkyrie’nin aktif haldeki ETF fonlarının ve piyasaya sürülmemiş ETF başvurularının tamamını devralabilecek.

CoinShares’in satın alma hakkını kullanmak için 31 Mart 2024 tarihine kadar süresi bulunuyor. Şirket, opsiyon hakkı için ne kadar ödediğini ya da satın alma işlemini gerçekleştirmesi halinde nasıl bir fiyat ödeneceğine dair detayları duyurmadı.

Gelişme hakkında açıklamada bulunan CoinShares CEO’su Jean-Marie Mognetti, bu fırsatın hem ABD hem de küresel piyasalardaki yayılmalarının önünü açacağını belirtti:

Küresel ETF piyasası parçalanmış durumda. Avrupa’da 2015’ten bu yana kripto spot ETP’lerin kurulması ve bu gelişmenin ABD’ye de yansımak üzere olması bunun mükemmel bir örneğidir. Piyasa gelişimindeki bu eşitsizlik hem zorluklar hem de önemli fırsatlar sunmaktadır. Valkyrie’yi satın alma opsiyonu, ABD pazarına genişlememizi ve kripto para yönetimi uzmanlığımızın küresel olarak yayılmasını hızlandırıyor.

Valkyrie geçtiğimiz haziran ayında spot Bitcoin başvurusunu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunmuştu. Eğer CoinShares satın alma hakkını kullanırsa söz konusu spot Bitcoin ETF hakları da şirkete devredilecek. Eğer spot Bitcoin ETF başvurusu onaylanırsa CoinShares ABD’de güçlü bir koz elde etmiş olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avrupalı Varlık Yöneticisi, Rakibinin Kripto ETF Birimini Alma Hakkını Elde Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!