Dev Bitcoin Balinaları Kar Satışına Mı Başladı: Adres Sayısında Azalma Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası son dönemlerde yatırımcılarına kazanç sağlamaya devam ederken 100’den fazla Bitcoin’e (BTC) sahip adres sayısındaki azalma dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilere göre geçtiğimiz ay 1’den az Bitcoin’e sahip adres sayısı kayda değer oranda artış yaşarken 1-100 arası BTC sahibi adreslerde ise çok büyük bir değişim yaşanmadı.

Öte yandan 100’den fazla Bitcoin sahibi cüzdanlarda ise dikkate alınması gereken bir azalma görüldü. Uzmanlar bu cüzdan sayısındaki azalmayı 100’den fazla Bitcoin’e sahip balinaların kar satışı yapmış olabileceği şeklinde yorumladı.

Geçen ayın verileri 1’den az Bitcoin’i olan cüzdan sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 1,5 milyon cüzdanı geçtiğini gözler önüne serdi. 1-100 BTC sahibi cüzdanlarsa geçtiğimiz ay 118 azaldı fakat bu azalma çok ciddi bir sinyal olarak yorumlanmadı.

Bitcoin bakiyesi 100’ü aşan cüzdan sayısı ise geçen ay 19 azaldı. Bu sayı hacim açısından bakıldığında balinaların kar satışı yapmış olabileceğini gözler önüne serdi. Uzmanlar Bitcoin fiyatının artışına paralel olarak balinaların kar satışlarının hız kazanabileceğini vurguladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Bitcoin Balinaları Kar Satışına Mı Başladı: Adres Sayısında Azalma Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!