AVAX ve Bir Altcoin Bitcoin’e Karşı Galip Geldi: Arkasında Yatan Sebepler!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de düzeltme bir miktar derinleşirken Avalanche (AVAX) ve Near Protocol’deki (NEAR) yükselişler dikkat çekti. 

Bitcoin 35.500 ila 36.600 aralığında seyrederken NEAR ve AVAX büyük yükselişlere tanıklık etti. AVAX birkaç günlük süre içerisinde %50 artış performansı sergilerken NEAR aynı süreçte %35 değer kazancı yaşadı.

İki kripto para da yükseldikleri seviyeden Bitcoin’de (BTC) yaşanan düzeltme ile birlikte geri çekilme yaşarken performansın arkasındaki neden merak edildi.

Avalanche’ın Singapur Merkez Bankası (MAS) tarafından piyasaya sürülen tokenizasyon girişimi Project Guardian’a dahil edilmesinin AVAX artışında kayda değer bir neden olduğu düşünülüyor.

Avalanche ve MAS tarafından gelen açıklamalarından alınan bilgilere göre Project Guardian kapsamında bankacılık sektöründen JPMorgan’ın ağı kullandığını açıklaması ve Citi ile yapılan ortaklık fiyatta büyük yükselişi başlattı.

AVAX fiyatı bu duyuru ile birlikte 16,21 dolar seviyelerinden 24,69 dolara kadar artış yaşadı. Daha sonra Bitcoin’de yaşanan düzeltme ile birlikte fiyat, yazım esnasında olan 20,59 dolara kadar geriledi.

Öte yandan NEAR’ın ise Nearcon konferansı sırasında duyurulan olumlu açıklamaların sayesinde yükseliş yaşadığı düşünülüyor. NEAR, Nym Technologies ile ortaklık yaptığını duyurmuştu.

NEAR fiyatı gelen duyurular ile birlikte 1,45 dolar seviyelerinden 1,95 dolara kadar arttı. NEAR fiyatı da Bitcoin ile birlikte düşüş yaşayan altcoinlerden oldu.

Ancak her iki altcoin de 3 günlük süreçte Bitcoin’in (BTC) fiyatının performansına karşı galip gelerek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

AVAX ve Bir Altcoin Bitcoin’e Karşı Galip Geldi: Arkasında Yatan Sebepler! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX ve Bir Altcoin Bitcoin’e Karşı Galip Geldi: Arkasında Yatan Sebepler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!