ByteTree’ye Göre Ayı Piyasası Geride Kaldı: Bitcoin 38 Bin Doların Ensesinde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist, Bitcoin’in (BTC) ana akım haline geldiğini ve kripto para piyasasında ayı döneminin geride kaldığını söyledi.

Bitcoin fiyatı, 35 bin doların altına gerilemesinin ardından dün tekrardan yükselişe başlayarak 38 bin dolar seviyelerine göz kırptı. Bu süreçte major altcoinlerde de benzer yükselişler görüldü.

Ethereum yeniden 2.000 doların üstüne çıkarak 2.060 dolara erişirken Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) da %20 civarında yükselişler yaşadı.

Yatırım araştırma şirketi ByteTree’nin kurucusu Charlie Morris paylaştığı piyasa raporunda, Bitcoin’in ana akım haline geldiğini ve ayı piyasasını geride bıraktığımızı dile getirdi.

Morris Bitcoin’in ABD hisse senetleri ve altın gibi yükseliş yaşayan diğer yatırım araçlarına oranla daha iyi bir performans sergilediğini ifade etti. ByteTree kurucusu ayrıca şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’in yükseliş tutumu yalnızca dolar karşısında güçlü değil aynı zamanda diğer varlıklara karşı da güçlü. 

Öte yandan piyasa değerinde göre en büyük 100 kripto paraların eşit ağırlıklı günlük ortalama değişikliklerini ölçen ByteTree Crypto Average’a (BCA) göre piyasa genişliği, nisandan bu yana ilk kez 5 üzerinde 4 puan aldı.

Piyasa genişliği indikatörü kripto paranın gerçek zamanlı verilerini inceliyor ve trendlerine göre 0 ila 5 arasında kategorize ediyor. En yüksek puan olan 5, güçlü bir yükseliş trendine işaret ederken 0 puan güçlü bir düşüş trendi olarak belirleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ByteTree’ye Göre Ayı Piyasası Geride Kaldı: Bitcoin 38 Bin Doların Ensesinde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!