Bahtsız Balina Altcoin Almak İçin Sattığı Ethereumları Geri Topladı: 178 ETH Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinası 2 ay önce aldığı milyonlarca dolar değerindeki Maker’ı (MKR) Ethereum (ETH) bazında zararına sattı.

Kısa süre önce gerçekleşen balina aktivitesi şaşkınlık yarattı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balina pek karlı sayılamayacak MKR işlemiyle dikkat çekti. Verilere göre 16 Kasım günü harekete geçen balina, 1.385 dolar ortalamayla 987 ETH karşılığında 1.472 MKR sattı.

Aynı balina geçtiğimiz eylül ayında 1.293 dolar ortalamayla 1.472 MKR almak için 1,9 milyon dolar değerinde 1.164 ETH harcamıştı. Balina 2 ay gibi kısa bir sürede 178 ETH zarar ederken dolar bazında karı yaklaşık 100 bin dolar oldu.

Balina 20 Eylül tarihinde Ethereum satıp Maker aldığında ETH fiyatı ortalama 1.600 dolar ve MKR fiyatı yaklaşık 1.380 dolar seviyesindeydi. Söz konusu tarihten bu güne kadar Ethereum %26 yükseliş sergilerken MKR ise neredeyse 20 Eylül ile aynı fiyatta 1.370 dolar bandında seyrediyor.

DeBank verilerine göre balinanın elinde halihazırda 2 milyon dolar değerinde Tether (USDT) ve 2 bin dolar değerinde Ethereum bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bahtsız Balina Altcoin Almak İçin Sattığı Ethereumları Geri Topladı: 178 ETH Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!