1,5 Yıl Sonra İlk: Kripto Para Piyasasına Yeniden Sermaye Giriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analiz firması Glassnode’un verilerine göre bir yılı aşkın aradan sonra kripto para piyasasına yeniden para girişi olmaya başladı.

Terra’nın Mayıs 2022’deki çöküşünden bu yana geçen zamanın ardından Tether (USDT), USD Coin (USDC), Binance USD (BUSD) ve Dai (DAI) stablecoinlerinin arzındaki 90 günlük net değişim, kayda değer oranda pozitifleşmeye başladı.

Stablecoinler birkaç yıldır yaygın olarak kripto para satın almak için kullanılıyor. Dolayısıyla stablecoin arzındaki dikkate değer artış, piyasada potansiyel bir alış baskısının oluştuğuna işaret ediyor.

Reflexivity Research tarafından paylaşılan bir e-postada, “Stablecoinlerin toplam arzındaki 90 günlük değişim, bu hafta son 1,5 yıl içerisinde ilk kez pozitif bölgeye geçti. Bu, stablecoinler üstünden blockchaindeki likiditenin arttığına işaret ediyor ve bunu sermaye girişi olduğu yönünde yorumlayabiliriz.” dedi.

Bu grafik, akıllı sözleşme platformu Terra’nın LUNA tokenındaki çöküşün ardından, Mayıs 2022’de negatif bölgeye geçmişti. İlerleyen aylar içerisinde piyasadaki likidite azalmaya devam etti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,5 Yıl Sonra İlk: Kripto Para Piyasasına Yeniden Sermaye Giriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!