SBF Aleyhine Konuşan Eski FTX ve Alameda Yöneticileri Kripto Para Borsası Kuruyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski FTX ve Alameda Research çalışanları kısa süre sonra Dubai merkezli bir kripto para borsası açmaya hazırlanıyor.

Wall Street Journal tarafından sunulan habere göre eski FTX genel danışmanı Can Sun ve eski Alameda Research yazılım geliştiricisi Armani Ferrante birlikte yeni bir kripto para borsası kuracak. Borsanın CEO koltuğunda Ferrante oturacak.

“Backpack Exchange” olarak adlandırılan bu kripto para borsasının Dubai merkezli olacağını belirtilirken bu ayın sonunda beta sürümünün başlayabileceğine yer verildi. CEO Ferrante, daha önceki süreçte kripto para saklama hizmeti sunan Backpack isimli bir şirket kurmuştu fakat bu aşamada Backpack’i Backpack Exchange ile birleştirdi.

Borsa FTX’den farklı olarak rezerv kanıt sistemiyle desteklenecek ve kullanıcı fonlarının güvenliği öncelikli çalışma prensibi olacak. Bu doğrultuda söz konusu kullanıcı fonları borsaya değil kullanıcıların kontrolüne verilecek.

Ayrıca Backpack Exchange cephesi 100 milyon doların üzerinde değer biçerek %10’luk bir hisseyi satmak istiyor.

Backpack tarafından kısa süre önce yapılan açıklamada Backpack Exchange’in Dubai’deki Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu tarafından bir Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı olarak denetleneceği belirtilmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SBF Aleyhine Konuşan Eski FTX ve Alameda Yöneticileri Kripto Para Borsası Kuruyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!