Binance CEO’sundan Michael Saylor’a Bitcoin Desteği: İronik!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Micheal Saylor’u ironik bir paylaşımla destekledi. 

En büyük kurumsal Bitcoin balinası MicroStrategy’nin kurucusu Michael Saylor geçtiğimiz günlerde, Bitcoin (BTC) ve altının 2020 yılının ağustos ayından bu yana gösterdiği performansları belirten bir grafik paylaştı.

Yaptığı paylaşımda Bitcoin fiyatının 27 ayda %214 değer kazandığını belirten Saylor, altının ise %3 değer kaybettiğini belirtti.

Bu gönderi üzerine Saylor’a destek vererek Twitter’dan bir gönderi paylaşan CZ, ironik bir yanıtla gülümsetti. Binance CEO’su, Bitcoin’in o kadar da iyi bir değer saklama aracı olmadığını çünkü çok volatil olduğunu söyledi.

Bitcoin’in 2021 yılında yaşadığı boğanın neredeyse %50 aşağısında olmasına rağmen göstermiş olduğu performansın oldukça etkileyici olduğu düşünülüyor.

Altının volatilitesinin düşük olmasına rağmen herhangi bir değer kazanmamış olması da dikkat çekti. Binance CEO’sunun paylaşımı, kripto para piyasasının volatiliteye sahip olsa bile değer kazanmasının asıl öncelik olduğunu akıllara getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’sundan Michael Saylor’a Bitcoin Desteği: İronik!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!