Balina Zarar Ettiği Altcoin’de Zorlamaya Devam Etti, Başardı: 20 Gündür Topluyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinası son haftalardaki Chainlink (LINK) yatırımılarına bir yenisini ekledi.

Özellikle ekim ayının sonundan bu yana LINK yatırımı yapan ve ciddi oranda karda olan bir balina tekrardan alım yaptı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 14 Kasım günü harekete geçen bir balina, kripto para borsası Binance’den 1,2 milyon dolar değerinde 79.999 LINK satın aldı.

Aynı balina 23 Ekim’den bu yana Binance aracılığıyla 11,65 dolar maliyetle yaklaşık 7,16 milyon dolar değerinde 615.097 LINK satın aldı. Balinanın halihazırda milyon 1,9 milyon dolar gerçekleştirilmemiş karı bulunuyor.

Geçmişteki zararını telafi etti

Bu balina 17 Nisan ve 18 Nisan tarihlerinde Binance’den 8,12 dolar maliyetle yaklaşık 3,66 milyon dolar değerinde 450.997 LINK satın almıştı. Ardından 10 Haziran‘da LINK fiyatı 5,21 dolar seviyesindeyken bu varlıkları tekrardan Binance’e transfer eden balina 1,31 milyon dolar zarar etmişti.

DeBank verilerine göre balinanın elinde LINK yatırımı dışında 18,6 milyon dolarlık Wrapped Bitcoin (WBTC), 28,3 milyon dolar stETH, 21 milyon dolar değerinde Aave (AAVE) ve çeşitli altcoinler bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5,2 düşüş yaşayan LINK, yazım esnasında 14,38 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Zarar Ettiği Altcoin’de Zorlamaya Devam Etti, Başardı: 20 Gündür Topluyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!