Binance Ordinals’ın (ORDI) Listelenme Saatinde Değişikliğe Gitti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance bugün platformunda listeleyeceğini duyurduğu altcoin ORDI’nin listeleme saatini değiştirdiğini duyurdu.

Bugün, Binance, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla, listelemesini planladığı altcoin olan Ordinals’ın (ORDI) listeleme saatini değiştirmiş olduğunu açıkladı.

Önceleri, Ordinals’ın (ORDI) listelemesinin 7 Kasım 2023 saat 13:00’te gerçekleşeceği duyurulmuştu. Ancak, yapılan yeni planlamaya göre listeleme saatleri aynı gün saat 15:00’te başlayacak şekilde değiştirildi.

Binance 6 3

Bu zamanlama değişikliği, tüm gerekli hazırlıkların eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını sağlamak ve kullanıcılara sorunsuz bir ticaret deneyimi sunmak amacıyla yapılmıştır. Ayrıca, projeyle ilgili herhangi bir problem olmadığı da belirtildi.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Ordinals’ın (ORDI) Listelenme Saatinde Değişikliğe Gitti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!