Blockchain Projesi, Ethereum Lehine Bu Altcoin’den Vazgeçiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Layer 1 blockchain projesi Evmos, tamamen Ethereum tabanlı işlemlere ağırlık vermek için Cosmos işlemlerini durduruyor.

Evmos ekibi, yalnızca Ethereum tabanlı cüzdanların ve araçların destekleneceğini ve Cosmos’a verlien desteğin sona ereceğini açıkladı. Bu sayede ağda Ethereum cüzdanlarıyla yapılan işlemlerin iyileştirilmesi bekleniyor.

Kademeli olarak durdurulacak Cosmos işlemlerine 2024’ün üçüncü çeyreği itibarıyla tamamen son verilmesi hedefleniyor.

Evmos ağı şu anda Ethereum ve Cosmos ekosistemlerindeki işlemler için farklı hash’ler kullanıyor. Bu sebeple Ethereum Virtual Machine tabanlı cüzdanlar, Cosmos işlemlerini endeksleyemiyor.

Evmos ekibi, uyumluluk bakımından karşılaşılan ve kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen bu gibi zorlukların önüne geçmek istiyor.

Evmos’un kurucularından Federico Kunze Küllmer’in açıklamasına göre ekip, Cosmos’taki staking, token transferi gibi bazı temel özellikleri EVM uzantılarıyla desteklemeye devam edecek.

Yalnızca Cosmos ile uyumlu cüzdanlar kullanan kullanıcıların MetaMask, WalletConnect gibi sağlayıcıları kullanarak EVM ile uyumlu istemcilere geçiş yapması gerekecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Projesi, Ethereum Lehine Bu Altcoin’den Vazgeçiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!