En Büyük Kripto Para Borsalarından Biri, “Küçük” Bir Saldırı Yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, müşteri destek çalışanlarından birinin hacklenmesi sonucunda “küçük” bir güvenlik açığı yaşadı.

Bir Bitfinex çalışanına oltalama saldırısı yapan saldırgan(lar), borsa kullanıcılarına ait bazı bilgileri ele geçirdi. Şirketin açıklamasına göre bunlar “kısmi ve eksik” bilgilerden oluşuyor.

Bitfinex’in kullandığı sistemlerin hiçbirinde güvenlik açığı olmadığı ve müşterilere ait paralarda herhangi bir kayıp yaşanmadığı vurgulandı:

“Platformda müşterilere ait olan varlıklar hiçbir zaman risk altında değildi ve şifre bilgileri de hiç ele geçirilmedi. Bundan etkilenmiş müşteri hesaplarının çoğu boştu ya da aktif değildi. Olayı ve ele geçirilen bilgileri incelemeye devam ediyoruz. Olaydan etkilenmiş tüm müşterilerle iletişime geçiyoruz.”

2012 yılında kurulan Bitfinex, sorunun artık “çözüldüğünü” ve emniyet teşkilatıyla iletişim halinde olduklarını söyledi. Saldırıyı kimin yaptığını bulmak için yetkililerle birlikte çalışılacak.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
En Büyük Kripto Para Borsalarından Biri, “Küçük” Bir Saldırı Yaşadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!