Aave, birçok pazarı duraklatma kararı aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi protokolü Aave, X üzerinden yaptığı paylaşımda, belirli bir özelliği etkileyen sorun gerekçesiyle 4 Kasım’da bir dizi pazarı duraklatma kararı aldı. 

Duraklatma, Aave V2 Ethereum Market ve Avalanche’taki Aave V2’deki belirli varlıklar da dahil olmak üzere birden fazla ağı etkiledi. Bununla birlikte Polygon, Arbitrum ve Optimism’deki bazı varlıklar da etkilenmiş durumda. 

Aave, “Bugün, Aave Protokolü’nün belirli bir özelliğiyle ilgili sorun aldığına dair bir rapor aldık” dedi. 

Protokol, geliştiricilerin onayının ardından geçici bir koruyucu önlem alındığını ve hiçbir fonun risk altında olmadığını söyledi.

Aave, sorunun hangi sebepten ötürü yaşanmadığını açıklamadı. 

Today we received a report of an issue on a certain feature of the Aave Protocol. After validation by community developers, the guardian has taken the following temporary prevention measure (no funds are at risk):

— Aave (@aave) November 4, 2023

Protokole göre, Ethereum, Base ve Metis’te yer alan Aave V3 pazarları sorundan etkilenmedi..

“Protokollerin normal işleyişini yeniden sağlamak için kısa süre içinde bir teklif sunulacak. Sorunun tamamen çözülmesinin ardından ayrıntılı bir rapor yayımlanacak.”

Problemin Aave’nin yerel token’ı AAVE’nin fiyatını etkilediğini gösteren bir emare yok. CoinGecko’nun verilerine göre, yazı kaleme alındığı sırada token 89.41 dolar üzerinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aave, birçok pazarı duraklatma kararı aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!