Web3 Şirketi, ABD Yaptırımlarına Uyarak Bir Ülkeye Kısıtlama Getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital cüzdanlar ve uygulamalar arasında bağlantı kurmayı sağlayan WalletConnect, Rusya’daki kullanıcılarına erişim getirdi.

Web3 startup’ı Wallet Connect tarafından yapılan açıklamaya göre protokole artık Rusya’dan erişim sağlanamayacak.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre bu karar, ABD Hazine Bakanlığına bağlı OFAC tarafından uygulanan yaptırımlar doğrultusunda alındı.

OFAC, Rusya-Ukrayna savaşı çıktıktan sonra Rusya’daki kripto para hareketliliğine yönelik birçok farklı yaptırım uyguladı. En büyük kripto para borsası Binance, yasal uyumluluk stratejisiyle örtüşmediği için Rusya’daki faaliyetlerini tamamen durdurma kararı aldı.

WalletConnect’in açıklamasına göre şirket, Ukrayna’daki IP adreslerinin de protokole erişimini geçici süreliğine durdurdu ancak bu kısıtlama daha sonra kaldırıldı:

“Bu sabah itibarıyla Ukrayna’daki IP adreslerinin WalletConnect Protocol’e erişimini yeniden sağladık. Yaptırıma uğramamış diğer ülkelerin de erişimini kısıtladığımız yönünde bazı yanlış haberler çıktı. Bundan başka bir ülkeye kısıtlama getirilmediğini doğrulayabiliriz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 Şirketi, ABD Yaptırımlarına Uyarak Bir Ülkeye Kısıtlama Getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!