Bir spot Bitcoin borsa yatırım fonu daha gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Invesco ve Galaxy’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) BTCO Depository Trust and Clearing Corporation’ın (DTCC) web sitesinde yer alarak başvuru sürecinde bir adım öne çıktı. 
 

Invesco Galaxy Bitcoin ETF, DTCC web sitesinde listelendi. Kaynak DTCC

Web arşivleyicisi WayBack Machine, 25 Ekim tarihinde BTCO kısaltması altında bir listelenme  bulunmadığını gösterdiğinden, ETF’in listeye son  altı gün içinde eklendiği anlaşılıyor. 

DTCC’nin sitesindeki “ETF Ürünleri” listesine eklenen bir ticker, o ürünün gelecekte onay alınacağı anlamına gelmiyor.

DTCC sözcüsü ise bunun rutin bir uygulama olduğunu ve DTCC’nin “yeni bir ETF’in piyasaya sürülmesine hazırlık olarak” NSCC güvenlik uygunluğu dosyasına uyum için varlığın listelendiğini belirtti ve ekledi:

 “Varlığın listelenmesi, bekleyen herhangi bir düzenlemenin veya diğer onay süreçlerinin sonucu için bir gösterge değildir.” 

Küresel yatırım firması Invesco ve kripto varlık fonu Galaxy Digital tarafından yönetilen ortak spot Bitcoin ETF başvurusu 21 Haziran tarihinde yeniden etkin hale getirilmişti.  

And now Invesco has reactivated their 19b-4 for their spot ETF https://t.co/D2zTpqrqJH

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) June 20, 2023

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yeniden başvuru hamlesi, yatırım devi BlackRock’ın 15 Haziran tarihinde spot Bitcoin ETF’i için dönüm noktası niteliğindeki başvurusunu yapmasıyla ortaya çıkan spot Bitcoin ETF başvuru dalgası sırasında geldi.
 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir spot Bitcoin borsa yatırım fonu daha gündemde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!