İflas Eden FTX’in Cüzdanları Tekrar Hareketlendi: Bu Kripto Paralar Borsalara Gönderildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX ile ilişkilendirilen cüzdanlardan borsalara doğru milyonlarca dolarlık kripto para transfer edildi.

Blockchain analiz firması Lookonchain tarafından paylaşılan bilgilere FTX ve ona bağlı Alameda ile ilişkilendirilen cüzdanlardan yaklaşık 20,2 milyon dolar değerinde kripto para çıktı.

Analiz platformlarından Spot On Chain tarafından paylaşılan bilgilere göre birtakım kripto paranın Binance ve Coinbase borsalarına transfer edildiği görüldü.

Cüzdanlardan gün boyunca 2.780 ETH, 47,1 milyon GRT, 1,14 milyon DYDX, 972.073 RNDR, 71,6 milyon GALA ve 192.906 AXS çıktığı açıklandı.

FTX’e ait dijital cüzdanlar, şirketin lflasından sonraki borçlarını yöneten grup tarafından yönetiliyor.

Bu cüzdanlardan son birkaç hafta içerisinde on milyonlarca dolar değerinde kripto para çıkışı oldu. Lookonchain verilerine göre 1 Kasım itibarıyla FTX ve Alameda ile ilişkilendirilen cüzdanlar, 127,5 milyon dolar değerinde kripto para transferi yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden FTX’in Cüzdanları Tekrar Hareketlendi: Bu Kripto Paralar Borsalara Gönderildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!