Milyarder Stanley Druckenmiller: Bitcoin’im Olmadığı İçin Hatalıyım, O Bir Marka!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Stanley Druckenmiller, Bitcoin’e (BTC) yatırım yapmadığı için hatalı bir strateji sergilemiş olabileceğini kabul etti.

Duquesne Capital’in kurucusu ve eski hedge fonu yöneticisi Stanley Druckenmiller, Paul Tudor Jones ile yaptığı röportajda Bitcoin hakkında bir itirafta bulundu.

Konuşmasında 70 yaşında olduğunu ve altın yatırımı yaptığını belirten milyarder, hiç Bitcoin’e sahip olmadığını açıkladı. Fakat bunun muhtemelen hatalı bir yatırım stratejisi olduğunu itiraf eden deneyimli isim, Bitcoin’in yıllar içerisinde sergilediği performansa da şaşırdığını gizleyemedi.

Öte yandan hem Bitcoin’i hem de altını birer marka olarak nitelendirdi:

Dürüst olmak gerekirse hiç Bitcoin’im yok ama olmalı. 70 yaşındayım ve altın yatırımım var. Bitcoin’in yükselişine şaşırmadığımı söyleyemem. Gençlerin ona bir değer saklama aracı olarak baktıkları açık çünkü onunla bir şeyler yapmak çok daha kolay ve 15 yıldır benim için bir marka. Altını daha çok seviyorum çünkü o 5.000 yıllık bir marka.

Milyarder Druckenmiller, 2020 yılına kadar yaptığı açıklamalarında Bitcoin’i altına benzer bir varlık sınıfı ve değer deposu olarak adlandırmıştı. Hatta 2020 yılında verdiği başka bir demeçte “bir miktar” Bitcoin sahibi olduğunu bile belirtmişti.

Fakat görünen o ki 2 yıldır devam eden ayı piyasası Druckenmiller’ı bile yıprattı ve yatırımcı Bitcoin varlıklarından vazgeçti.

Ünlü milyarder geçtiğimiz nisan ayının sonunda doların değer kaybedeceğini belirterek dikkat çeken bir short (kısa) pozisyon açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Stanley Druckenmiller: Bitcoin’im Olmadığı İçin Hatalıyım, O Bir Marka!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!