Altcoinler Bitcoin Yükselişini Takip Ediyor: Boğa Momentumu Devrede!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının genişliği artıyor ve altcoinlerin birçoğu Bitcoin (BTC) yükselişini takip ediyor.

Yatırım araştırma şirketi ByteTree’nin market breadth (piyasa genişliği) indikatörüne göre altcoinlerin birçoğu Bitcoin yükselişini takip ediyor. Söz konusu indikatör, yükselen altcoinlerin sayısı ile düşüşte olan kripto para sayısını kıyaslamaktadır.

Piyasa genişliği indikatörü ayrıca 5.300‘den fazla kripto paranın gerçek zamanlı verilerini inceliyor ve trendlerine göre 0 ila 5 arasında kategorize ediyor. En yüksek puan olan 5, güçlü bir yükseliş trendine işaret ederken 0 puan güçlü bir düşüş trendi olarak belirleniyor.

İndikatörün izlediği 5.300 kripto paradan yalnızca %4,7’si Ocak ayından bu yana 0 seviyesinde bulunurken bu durum Bitcoin yükselişine birçok kripto paranın dahil olduğu anlamına geliyor.

Piyasa derinliğinin genişlemesi, yatırımcıların risk iştahının arttığını ve yükseliş periyodunun daha uzun ve sürdürülebilir olduğunu ifade ediyor. Hal böyle olunca bu durumun da boğa momentumunun tekrar devrede olduğu akıllara geldi.

ByteTree’nin kurucusu ve başkanı Charlie Morris konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin halvingi’ne yalnızca 5 ay kaldı ve ABD Merkez Bankası (FED) yeniden para basmaya başlamak zorunda kalacak.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, geçtiğimiz 2 haftalık süreçte 26.500 dolardan 35.000 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Bitcoin, yazım esnasında 34.306 dolardan işlem görüyor.

Altcoinler Bitcoin Yükselişini Takip Ediyor: Boğa Momentumu Devrede! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoinler Bitcoin Yükselişini Takip Ediyor: Boğa Momentumu Devrede!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!