Airdrop Beklenen Altcoin Projesi 50 Milyon Token Dağıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

StarkNet Vakfı, ekosistemlerinin gelişimine katkıda bulunan erken topluluk üyelerine toplamda 50 milyon STRK dağıtacağını duyurdu.

Kripto para piyasasının merakle beklenen projelerinden bir tanesi olan StarkNet topluluğu için önemli bir adım attı. StarkNet Vakfı tarafından 30 Ekim günü paylaşılan bir bildiride, StarkNet ekosisteminin duyurulmasına ve gelişmesine katkıda bulunan erken dönem topluluk üyelerine 50 milyon STRK dağıtılacağı beyan edildi.

Vakıf söz konusu 50 milyon STRK’nin bir aidrop olarak algılanmaması gerektiğini vurgularken “Erken Topluluk Üyesi Programı” başlığıyla sürdürülen bu sürecin topluluğun üstün performansını takdir etmek için başlatıldığı öne çıkarıldı.

Ekibin paylaşımına göre geçtiğimiz süreçte sosyal medya üzerinden StarkNet projesini tanıtanlar ve  düzenli olarak StarkNet temalı paylaşımlar yapanlar, buluşmalar, konferanslar ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenleyenler, ekosistemdeki önemli projelerde yer alanlar gibi erken dönem katılımcılarının bu programa başvuruda bulunabileceği ifade edildi.

Hangi kullanıcıya ne kadar dağıtılacağına dair kararı verecek jüri, başvuruda bulunan kullanıcıların yarattığı etki, içeriklerin orijinalliği ve sergilenen efor gibi birtakım kriteri göz önünde bulunduracak.

Başvuru ekrana 30 Ekim tarihinde açıldı ve 23 Kasım’a kadar devam edecek. Ekip nihai kararı 29 Aralık tarihinde verecek. Erken Topluluk Üyesi Programı, ABD vatandaşları için geçerli olmayacak.

Henüz STRK piyasaya sürülmediği için 50 milyon adetlik bu dağıtımın dolar karşılığı bilinmiyor. STRK‘nin toplamda 10 milyar arzı bulunuyor. Ekip kısa süre önce STRK’nin ilk kilit açılış işlemlerini 15 Nisan 2024’e ertelemişti. Kilit açılış tarihinde yaşanan bu ertelemeye rağmen topluluğa 50 milyon STRK dağıtılacağının açıklanması dikkat çeken bir nokta oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop Beklenen Altcoin Projesi 50 Milyon Token Dağıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!