Bitcoin Lightning Ödeme Şirketi, Güvenlik Açığı İddialarına Yanıt Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in Lightning Network ağını kullanan ödeme şirketi Stripe, sosyal medyada yayılan güvenlik açığı iddialarını yanıtladı.

Strike ekibi, şirkette bir güvenlik açığı olduğu iddialarının ardından bir soruşturma başlattığını ancak şimdiye dek böyle bir açık olduğunu gösteren bir kanıta rastlanmadığını açıkladı.

Şirketin basına yaptığı açıklamada, “Güvenlik ekiplerimiz bu iddiaları araştırıyor ve şu an için Strike’ta güvenlik açığı olduğuna dair bir kanıt bulunmamıştır.” dendi.

Strike’a bir saldırı düzenlenmiş olabileceği iddiası, sosyal medyada ZachXBT olarak bilinen kullanıcı tarafından geçtiğimiz akşam  Telegram’da dile getirildi:

“Strike’ta bir güvenlik açığı olabilir gibi gözüküyor. Birçok kişi, Strike hesapları için kullandıkları e-posta adreslerine hafta soyu boyunca oltalama e-postası geldiğini söylüyor.”

Sosyal medyadaki bir kullanıcı, oltalama e-postası gelen adresini sadece Strike hesabı için kullandığını söyledi.

2018’de Jack Mellers tarafından kurulan Strike, bu mayıs ayında 65’ten fazla ülkede hizmet vermeye başladı. Lightning Network’ü kullanan Strike, insanların ödeme uygulaması üzerinden anlık olarak Bitcoin transfer etmesini sağlıyor.

Şirket, bundan bir yıl önce düzenlediği B Serisi yatırım turunda 80 milyon dolar toplamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Lightning Ödeme Şirketi, Güvenlik Açığı İddialarına Yanıt Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!