Eski Ripple Yöneticisinin 7 Bin Bitcoin’i İçin Kurtarma Teklifi: Sadece 2 Hakkı Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ripple (XRP) CTO’su Stefan Thomas’ın yok olma riskiyle karşı karşıya bulunan 7.000 Bitcoin’i (BTC) için kurtarma teklifi geldi.

Ripple şirketinde eskiden CTO’luk görevi üstlenmiş Stefan Thomas’ın 244 milyon dolar değerinde 7.000 Bitcoin’i sonsuza dek yok olma riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Thomas, söz konusu Bitcoinleri yıllar önce IronKey isimli aşırı güvenli bir depolama cüzdanına transfer etmişti. Bu cüzdan, 10 yanlış denemenin ardından içindeki tüm Bitcoin bakiyesini yakmasıyla öne çıkıyor ve Thomas şimdiye kadar 8 hakkını çoktan kullandı. Sadece 2 hakkı kalan eski CTO’nun yardım arayışına cevap veren firması ise kripto para kurtarma operasyonlarıyla tanınan Unciphered adlı bir şirket oldu.

Biz o Bitcoinleri kurtarabiliriz

Unciphered ekibi sosyal medya üzerinden paylaştığı açık mektupta, daha önce de benzer durumlarla karşılaştıklarını ve o Bitcoinleri kurtarabilecek teknolojiye sahip olduklarını söyledi.

IronKey üzerindeki 10 seferlik şifre deneme prosedürünü kırabildiklerini öne süren şirket, içerisinde 7 bin Bitcoin bulunan cüzdanda denemeden önce farklı cüzdanlarda bunu defalarca test ederek kendilerini kanıtlayabileceklerini belirtti:

Bu Stefan Thomas’a açık bir mektuptur IronKey’inizi kurtarmanıza yardımcı olmayı çok isteriz. Her zaman işlerin kötü gitme durumu olsa da sunduğumuz teklif teoriden ibaret değil. Bunu yapabiliriz; daha önce birçok kez yaptık ve yine yapabiliriz. Bunun için bizim sözümüze güvenmek zorunda değilsiniz. İlerlemeden önce sizin (ve herkesin) kendinden emin hissetmesi için gereken sayıda örnek üzerinde bunu göstermekten mutluluk duyarız.

Geçtiğimiz süreçte teknoloji dergisi Wired’a konuşan şirket, benzer bir sorunun daha önce defalarca üstesinden geldiklerini vurgularken 10 seferlik kilit prosedürünü aşıp 200 trilyonluk deneme hakkı elde ederek cüzdandaki varlıkları kurtardıklarını beyan etmişti.

Stefan Thomas kurtarma şirketinin çağrısına henüz bir geri dönüş yapmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Ripple Yöneticisinin 7 Bin Bitcoin’i İçin Kurtarma Teklifi: Sadece 2 Hakkı Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!