X’teki gizemli paylaşımlar piyasadaki spekülasyonları artırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

X (eski adıyla Twitter) üzerindeki kripto topluluğu birkaç gizemli gönderiyle bir dizi belirsizliğin içine atıldı.

Paylaşımlardan biri Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz tarafından yapıldı. Schwartz, bir nilüfer yaprağının üzerinde oturan kurbağa resmi yayınladı. Kurbağanın her iki yanında da birer tane nilüfer çiçeği vardı. Bu gönderi, kripto para topluluğundan özellikle de XRP ve Pepecoin topluluğundan tepki gelmesine yol açtı.

XRP meraklıları “Bunun iyi yönde bir XRP fiyatına dönüşmesini ummak” ve “Büyük bir değişim beklemek” gibi duygular dile getirdi. PEPE temalı bir X hesabı olan xPEPE, Schwartz’ın olumlu bir farkındalığa ulaştığını ve “dünya çapındaki kurbağa meraklıları için bir yükseliş bayrağı” kaldırdığını söyledi.

pic.twitter.com/vFNrBmn7ft

— David “JoelKatz” Schwartz (@JoelKatz) October 24, 2023

X kullanıcısı Juan Martinez “Gemiye hoş geldiniz efendim” yorumunu yaptı. Martinez, üzerinde PondX logosu bulunan aydaki iki kurbağanın görüntüsünü ekledi.

Bu arada, X’in kendisi tarafından ikinci bir gönderi yayımlandı ve bir telefon görüşmesine cevap veren bir köpeğin meme’i paylaşıldı. Bu da kripto Dogecoin topluluğu arasında spekülasyonlara yol açtı 

Gönderide belirli ayrıntılar bulunmasa da bazı Dogecoin meraklılarının Elon Musk ile ilişkili X’in platformda Dogecoin’in benimsenmesini araştırdığından şüpheleniliyor. Benzer spekülasyonların geçmişte de dolaşımdaydı.

pic.twitter.com/2Gufkv3DXq

— X (@X) October 24, 2023

Ancak bazıları gönderinin yeni bir sesli arama özelliğine işaret ettiğine inanıyor. X kullanıcısı Alx, X’te bir sesli arama özelliğinin yakın zamanda gelip gelmeyeceğini sordu ancak X’ten net bir yanıt alamadı.

Bununla birlikte  Musk’ın Dogecoin hakkındaki önceki açıklamaları memecoin’in meraklıları arasında heyecan yarattı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
X’teki gizemli paylaşımlar piyasadaki spekülasyonları artırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!