Bitcoin’de 12 Bin Dolar Bekleyen Analist Pes Dedi: Altcoin Shortlarını Kapattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl kripto para piyasalarında yaşanan çöküşü önceden tahmin eden ünlü trader il Capo Of Crypto, bu seferki tahmininde henüz haklı çıkamadı.

Popüler trader il Capo Of Crypto, zarardaki short (kısa) pozisyonlarını kapattığını açıkladı. Trader, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük düşüşü bilmiş ve 2023 yılının başından bu yana düşüşün devam edeceğine dair söylemleriyle öne çıkmıştı.

Fakat spot Bitcoin ETF söylentilerinin güç kazanmasıve Bitcoin’in 31 bin dolar bandını kırmasıyla geri adım atmak zorunda kalan deneyimli isim, şimdilik alıp yapmayacağını ve sadece short pozisyonlarını zararına kapattığını duyurdu.

Capo zararda kapattığı vadeli işlemler pozisyonlarının Aave (AAVE), Solana (SOL), Cronos (CRO), TRON (TRX) olduğunu belirtirken BNB (BNB), Polygon (MATIC) ve Waves (WAVES) şortlarının halen daha açık olduğunu vurguladı:

Bu kırılma ana düşüş senaryosu için iyi değil. 31 bin dolarlık direnç seviyesinin bu kadar kolay kırılmasını beklemiyordum. Zararda olan şortlarımdan (AAVE, SOL, CRO ve TRX) çıkıyorum ve kârda olanları (BNB, MATIC ve WAVES) daha fazla bilgi elde edilene kadar açık tutuyorum.

Deneyimli trader, düşüş senaryosunun devam ettiğinin altını çizdi. Düşüşün nereden geleceği konusunda belirsizliğini koruyan Capo, takipçilerine şu sözlerle seslendi:

Saygılı davranan ve 30k isteyen boğaları tebrik ederiz. Düşüş senaryom henüz geçersiz değil. Saatlerce süren derin analiz ve araştırmalardan sonra hala düşüş eğiliminde olmak için yükseliş eğiliminde olmaktan çok daha fazla neden görüyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de 12 Bin Dolar Bekleyen Analist Pes Dedi: Altcoin Shortlarını Kapattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!