Bitcoin Büyük Yükselişi ile Ayıları Süpürdü: Son 1 Saatte 145 Milyon Dolar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı büyük bir yükseliş ile 36 bin dolara göz kırparken kripto para piyasasındaki ayılar son 1 saat içerisinde 145 milyon dolar kaybetti.

Bitcoin, 24 Ekim Salı gününün ilk saatlerinde büyük bir hareket yaşadı. Fiyat, Blackrock spot Bitcoin ETF başvurusunun (iShares spot Bitcoin ETF) ABD’nin en büyük borsası Nasdaq’da işlemlerin gerçekleşmesinden sorumlu DTCC‘de ön onay niteliğinde bir listeleme alması ile Binance vadeli işlemlerde 36 bin dolara dayandı. Bitcoin, Mayıs 2022 tarihinden bu yana ilk defa bu seviyelere yükselirken Coinglass verilerine göre kripto para piyasasından son 1 saat içerisinde 170 milyon dolar silindi.

Bitcoin yükselişinden en büyük darbeyi alan ayılar aldı. Tasfiye olan 170 milyon doların 145 milyon dolarına tekabül eden %85‘lik kısmını short (kısa) pozisyonlar kapsarken long (uzun) pozisyonlar ise bu miktarın sadece %15‘ine eşdeğer 25 milyon dolar ile sınırlı kaldı.

Kripto paralar arasında en çok tasfiye 112 milyon dolar ile Bitcoin’de oluşurken Ethereum (ETH) 17,5 milyon dolar ile ikinci sırada, Solana (SOL) ise 3,75 milyon dolar ile üçüncü sırada yer aldı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin (BTC), haberin kaleme alındığı sıralarda son 24 sat içerisinde yaşadığı %9,3 yükseliş ile 32.845 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Büyük Yükselişi ile Ayıları Süpürdü: Son 1 Saatte 145 Milyon Dolar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!