SEC, Grayscale’in Bitcoin ETF başvurusunu yeniden gözden geçirecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Temyiz Mahkemesi, Grayscale’in spot Bitcoin ETF başvurusunun, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yeniden değerlendirilmesini gerektiren kararın ardından bir emir yayımladı.

ABD Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi’nin 23 Ekim’de aldığı karar, SEC’in Grayscale’in spot Bitcoin ETF başvurusu hakkındaki kararını yeniden gözden geçirmesinin önünü açtı. 

Konuyla ilgili ilk karar, 29 Ağustos’ta verilmişti. SEC, 13 Ekim’e kadar var olan itiraz hakkını kullanmamayı tercih etti.

Mahkemenin verdiği bu karar, SEC’in bir spot Bitcoin ETF’ini onaylamak zorunda olduğu anlamına gelmiyor. Yine de kripto para topluluğu, regülatör tarafından çıkacak potansiyel bir onay için umutlu bir şekilde bekliyor.

ABD Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi’ne yapılan 23 Ekim tarihli başvuru. Kaynak: Courtlistener

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC, Grayscale’in Bitcoin ETF başvurusunu yeniden gözden geçirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!