Milyoner Yatırımcı Bitcoin ile Zengin Olmanın Yolunu Açıkladı: Dolar ile Maliyetlenin!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin (BTC) ile nasıl zengin olunacağına dair tavsiye verdi.

Milyoner yatırımcı Robert Kiyosaki Twitter’dan paylaştığı gönderide, Bitcoin ile zengin olmanın yolunun dolar ile maliyetlenmekten geçtiğini söyledi.

Yıllardır dolar karşılığında Bitcoin, altın, gümüş ve gayrimenkul aldığını belirten Kiyosaki, şu ifadelere yer verdi:

Altın bugün 10 dolar düşüş yaşadı ve gümüş 14 cent. İşte burada “Dolar Maliyet Ortalaması” işe yarıyor. Warren Buffet gibi dipleri seçmiyorum uzun vadede biriktiren bir yatırımcıyım.

İlk altın aldığında fiyatın 50 dolar olduğunu ifade eden milyoner, bugünlerde fiyatın 2 bin dolar olduğunu söyledi. Kiyosaki ayrıca dolar maliyet ortalamasını kullanarak zengin olunabileceğini ifade etti.

Kiyosaki geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, zenginlerin daha zengin olmak için dolar yerine Bitcoin satın aldığına yer vermişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyoner Yatırımcı Bitcoin ile Zengin Olmanın Yolunu Açıkladı: Dolar ile Maliyetlenin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!